Vedd vissza a tied

RAGYOG!

Természetes módon állítsa vissza pajzsmirigy működését 12 hetes programunkkal!Tervezzük, hogy elviszünk egy utazásra. Egy utazás, amely során megtanulod vigyázni testedre és elmédre. És tartsa kordában a hypothyreosis tüneteit, amelyek távol tartottak a való élettől.
ELVESZETT ÉS ZAVAROTT? VÁLASZOK NÉLKÜL?

Ha olyan tünetei vannak, mint az agy köd, az energiahiány, a fókusz hiánya, vagy akár depresszióval is küzd,

Ha csalódást okozott a hajhullás tüneteinek diagnózisának körhinta és az állandó hidegben,

Ha még akkor sem tudott lefogyni, ha mindent megtett diétákkal és gyakorlatokkal,

Valószínűleg pajzsmirigy problémája van.

NEM VAGY EGYEDÜL!

A pajzsmirigy egészsége nagyon gyakori probléma a nők körében, és az orvosi rendszer gyakran rosszul diagnosztizálja vagy figyelmen kívül hagyja. Nem szokatlan, hogy a pajzsmirigy -probléma évekig felfedezetlen marad. Ennek oka az, hogy az orvosok minden egyes tünetet egyedileg vizsgálnak, és gyakran hiányzik a tünetek közötti összefüggés.

Ismeretes azonban, hogy az egyszerű életmódbeli változtatások, mint például bizonyos ételek elkerülése és gyakorlatok, drámai hatással lehetnek a pajzsmirigy egészségére, és gyakran több előnnyel járnak, mint a gyógyszerek.

Ezért hoztuk létre a Tirosana programot, amelynek célja, hogy segítse a világ minden tájáról származó nőket, hogy ezeket a változásokat beépítsék életükbe.

Találkozzon ALLISON -nal, a program megalkotójával!

Akárcsak te, ő is egy csomó látszólag nem kapcsolódó tünetkel szembesült, amelyeket nem tudott megmagyarázni. Még sok orvoslátogatás után sem.

Kiderült, hogy hyperthyreosisban szenved. A személyi edzői évek során felhalmozott összes tapasztalatát felhasználta egy játékváltó program kidolgozásához.

Igazi nőknek készült, valódi élettel, egy igazi nő által.
MARADJ KAPCSOLATBAN!


Szeretne alkalmi e-mailt kapni értékes tippekkel és információkkal? Soha nem fogunk spamelni vagy visszaélni az Ön e-mail címével.

Adja meg e -mail címét, hogy blogunkban cikkeket kaphassunk, valamint a pajzsmirigy egészségéről szóló legfrissebb híreket.Szeretet

Tudás

Kapcsolat