Mindannyian elindulunk valahol: a tornaterem megfélemlítése és mire számíthatunk

Feladva: 2021. január 26.


Gratulálunk!

Nézz magadra. Megvan a fényes új edzőtermi tagságod, az éles, új edzőcipőd, egy vidám, élénk ruházat, izzadsággátló fejhallgató, egy kifejezetten erre a célra vásárolt törülköző és egy készenlétben álló új lejátszási lista. Elkészült az „előtt ”fotó, és készen áll arra az első napra az edzőteremben!

Kezdjük csak a legfontosabb dologgal: annyira büszkének kell lenned magadra, hogy átvetted az irányítást az egészséged és az életed felett. Ez a következő lépés rólad szól. Neked. Soha ne feledd!

Ne hagyja, hogy olyan egyszerű dolgok, mint a tornaterem megfélemlítése akadályozzák meg abban, hogy a legjobb önmagává váljon!

Amikor megérkezik, valószínűleg valaki beolvassa a tagsági igazolványát a recepción, kevesebb mint tíz százalék testzsírral. Valószínűleg meghatározta azokat az izmokat, amelyek létéről nem is tudtad! Balra fordul, és meglátja a világ legpompásabb emberét, aki futópadon fut. A legrosszabb az, hogy akkor is modellnek fog kinézni, amikor izzad. Az a nagymama, aki képes félpótkocsit préselni, nagy valószínűséggel a tégedől jobbra eső bicepsz göndörben vicsorog. Neonruhás tinédzserek egy csoportja pillantást vet az utadra, és azonnal úgy érezheted, hogy tudnak minden bizonytalanságodról, és megvitatni fogják.

Belégzés kilégzés.

Az életed rólad szól.

Az edzőteremben minden egyes ember megtapasztalta ezt a pillanatot. Az a nagymama, aki bicepszgöndörítést hajtott végre, alig tudott kiegészíteni egy szettet egy öt kilós súlyzóval. Ezeket a tizenéveseket elkapta a zűrzavar és a bizonytalanság korszaka. Az a futópadon futó ember korábban egy percig sem tudott futni. Mindannyian indulunk valahonnan!

Ez a helyzet: az edzőteremben minden egyes ember ott küzd a saját egészségéért. Javíts ki, ha tévedek, de ez nem ugyanaz, amiért az edzőteremben vagy? Van, aki túl messzire megy, van, aki nem eléggé, de ott mindenki arra koncentrál, hogy javítsa önmagát és egészségét. Beleértve téged!

Mindegyikük csendes rangadó. Keresse meg a fej bólintását, akit minden nap ugyanabban az időben lát, és soha nem szól hozzá. Mindegyikük lehet erőforrás. Még akkor is, ha nézi, ahogyan végeznek egy gyakorlatot, és lemásolja, amikor nem néznek. Mindegyikük ott van, hogy segítsen. Függetlenül attól, hogy arra kér egy idegent, hogy vegyen észre téged egy új gyakorlat kipróbálása közben, vagy azt kérdezi, honnan szerezték azokat a harisnyanadrágokat, amelyek tetszenek neked.

Ne feledje: mindannyian indulunk valahonnan!

Kérem, ne ijedjen meg. Megvan ez!

Tehát most, hogy az edzőteremben van, meg akartunk osztani tíz etiketttippet, amelyek alkotják az alapvető ismereteket arról, hogy mit várnak el tőletek, de nem mindig vannak kifejezetten megfogalmazva az edzőteremben töltött idő "Gym Policy" plakátján.


1. Használjon fejhallgatót.

Ez nyilvánvalónak tűnhet, de senki más nem akarja hallani zenéjét, podcastját vagy hangoskönyvét edzés közben. Ráadásul a kedvenc zenéinek meghallgatása vagy az első számú podcast bekapcsolása elősegíti a világ elzárását és rád koncentrálást!


2. Hasonlóképpen ne beszéljen telefonon.

Különösen kihangosítón. Ne felejtsük el: azért van az edzőteremben, hogy javítsa magát. Ahogy mindenki más is. Próbáljon korlátozni minden zavaró tényezőt, saját maga és mások számára.


3. Vigyél egy törülközőt.

Nemcsak könnyű izzadságtörlési és szárazon tartási lehetőséget nyújt, hanem gépekre is fektetheti, mielőtt használatba veszi őket, és tisztább.


4. Takarítson maga után.

Számos edzőteremben papírtörlő és tisztító spray található. Ha elfelejtette törölközőjét és / vagy túl izzadt, akkor ez mindenkinek kötelező az egészsége érdekében.
Ha épített egy súlyzó készletet, tegye vissza a súlyokat az állványra. Mindent mindig vissza kell állítani a felhasználók közötti bázisra.
Helyezze vissza a súlyzókat, szőnyegeket, habgörgőket, ellenállási szalagokat és egyéb kellékeket oda, ahol eredetileg beszerezte őket.

5. Ne bámulja az embereket.

Mint olyan ember, aki a szettek között zónázik, megígérhetem, hogy ez több történik, mint amire gondolsz. Senki sem akarja kényelmetlenül érezni magát vagy figyelni.


6. Hasonlóképpen ne beszéljen olyan emberekkel, akik nem akarják, hogy velük beszéljenek.

Sokan menekülésként használják az edzőtermet; olvassa el a testbeszédüket.


7. Az edzőterem nem társkereső alkalmazás.

Ismétlem: az edzőterem nem társkereső alkalmazás.


8. Ha valaki azt kéri, hogy forgasson veled a készletek között, engedje meg.

A legtöbb edzőterem azt kéri, hogy ne pihenjen a gépeken, de az emberek ritkán tartják be ezt a szabályt a szettek között. Ha mégis forgat valakivel, akkor az általános illemszabály az, hogy a súlyt is vissza kell állítani arra, amit a másik tett.


9. Korlátozza az előrehaladási képeket az edzőteremben.

Mindannyian szelfiket akarunk készíteni a fejlődésünkről. Próbáld meg elvinni őket oda, ahová senki más nem kerül közelebb a keretbe. Kerülje az öltözőkben való viselésüket.


10. Tiszteld a személyes teret.

A testmozgás helyet foglal. Csak azért, mert a rutinban a következő gyakorlat jelenleg megtörtént, nem kell lebegnie rajta. Lépjen tovább a terv következő részére, és térjen vissza, amikor rendelkezésre áll a hely.


Amikor magabiztosan, motiváltan, fejhallgatóval, törölközővel, büszkeséggel és ezekkel a tippekkel élesített, több mint készen áll az edzőteremben töltött első napjára! Ha bármilyen kérdése van az érkezésével kapcsolatban, az edzőterem munkatársai készen állnak és rendelkezésre állnak. Az edzőtermi család mögötted van, és mi is. Büszke! Alig várjuk, hogy lássa, mit teljesít!


A hozzászólások lezárultak.