Megfontoltad-e

a TERMÉSZETES MEGOLDÁS

pajzsmirigy -problémái miatt?

Fáradtnak érzi magát? TÚLHALLOTT? VÁLASZOK NÉLKÜL?

Ha fogyni próbált, de nem sikerült, annak ellenére, hogy mindent megtett,

Ha emésztési problémái, hormonális egyensúlyhiányai, izom- és ízületi fájdalmai vannak,

Ha csalódott a diagnózis körhinta miatt a hajhullás és az állandó hideg miatt,NYOMOTT? NEM ALKALHAT JÓ?

Ha belefáradt az agyi köd elleni küzdelembe, a depresszióba, és nem tud összpontosítani annyi fontos pillanatra és a mindennapi életére,

Vagy pajzsmirigy alulműködést vagy Hashimoto pajzsmirigygyulladást diagnosztizáltak nálad, és kezelést kaptál, de mégsem tudtál visszatérni a helyes útra
A JÓ HELYEN VAGY!


És nem vagy egyedül. Több millió nő van ott, akiknek ugyanaz a problémája, mint neked.

Nők, akik különböző látszólag nem kapcsolódó tünetekkel jelentkeztek, és egy csomó vényköteles tablettával tértek vissza mindegyik tünetre, de valódi tartós megoldás nélkül.

Nők, akik ugyanazt a problémát különböző diagnosztikában részesítették! Ez elment az orvoshoz, és figyelmen kívül hagyták, vagy azt mondták, hogy minden a fejükben van.

Nők, akik nem értik, mi a baj a testükkel.

Nők, akiket az orvosi rendszer hagyott, valódi válaszok nélkül.Ezek a képek 6 hónap különbséggel készültek. A jobb oldali képen valójában többet evett, és kevesebbet edzett!

EZEK NŐI EGYÉN TÖRTÉNETT ALLISON

Akárcsak te, Allison is észrevette az energia és az életerő változásait. Nem tudott lefogyni annak ellenére, hogy diétázott és edzett. Annak ellenére, hogy személyi edző volt!

Elment az orvoshoz, csak többször megijedt és rosszul diagnosztizálták!

De Allison nem az a típus volt, aki csak feladja. Vissza akarta kapni az életét, és megoldást kért.

Ezért úgy döntött, hogy kezébe veszi az ügyet. És elkezdett olvasni, olvasni és tesztelni az olvasott információkat magán és más barátain.MINDIG UTÁN MEGOLDÁST talált!

Valami, aminek végre meglett az eredménye! És ez olyan természetes és egyszerű volt!

Csak annyit kellett tennie, hogy jobban tisztában legyen a pajzsmirigy egészségével, és távol maradjon az olyan ételektől és tevékenységektől, amelyek gyulladásos választ váltanak ki.

NAGYON BOLDOG VOLT AZ EREDMÉNYEKKEL, HOGY DÖNTETTE TIROSANA LÉTREHOZÁSÁT!

Látva, hogy néhány egyszerű életmódbeli változtatás milyen csodálatos hatást gyakorolhat a testére és a boldogságára, meg akarta osztani megállapításait más nőkkel, akik ugyanazokon a próbákon mentek keresztül, mint ő maga.

Személyi edzőként, étkezési és edzéstervek készítésében és mások motiválásában szerzett tapasztalattal természetesen jött létre egy egyszerű, könnyen követhető program, amely segít más nőknek az egészség, az energia és az öngondoskodás útjára lépni.


ELLENŐRZŐ EREDMÉNYEK VANNAK IS!


Ha csatlakozik 12 hetes programunkhoz, és befejezi azt, jelentős javulást tapasztalhat egészségében, megjelenésében és életmódjában.

Könnyen követhető és egyszerű. Lépésről lépésre elmondjuk, mit kell tennie.

Csakúgy, mint a saját személyi edzője, aki pajzsmirigy -problémákkal küzdő nőkre szakosodott. Olyan személy készítette, aki megérti Önt és sajátosságait. Valaki szeret téged.
MI TÖRTÉNIK, HA REGISZTRÁLJ E 12 HÉT PROGRAMRA?


EGYSZERŰ ÉS GYAKORLATI UTASÍTÁST TANULHAT, HOGY VIGYÁZZON MAGÁRA

Allison kutatásokból és tapasztalatokból megtudta, hogy az egyszerű, pihentető életmódváltások csodákra képesek a pajzsmirigy működésében. És az egészséged érdekében is.

Ennek oka az, hogy a stressz olyan állapotba hozza Önt, amelyben a hormonszintek kiegyensúlyozatlanok lesznek, ami befolyásolja a pajzsmirigyet és a közérzetet.

Bemutatkozik az önmasszázs technikákhoz, a nagyon egyszerű jógagyakorlatokhoz és még a meditációhoz is, hogy nyugodtabb és pozitívabb legyen.

Ha az elméd jól jár, a tested képes lesz meggyógyítani magát.


ÍZES, EGÉSZSÉGES recepteket fog tanulni

Ma már köztudott, hogy pajzsmirigy alulműködés esetén kerülni kell bizonyos ételek fogyasztását, mert gyulladásos reakciót válthatnak ki a szervezetből.

Ez nem azt jelenti, hogy mostantól csak unalmas, diétás ételeket szabad enni!

Kapsz egy receptgyűjteményt, amely jó neked, de érdekes és szórakoztató is! Ne aggódjon, hozzáférhetők és könnyen elvégezhetők.

Igazi nőknek készült, valódi élettel!

EGYSZERŰ, SZÓRÓ GYAKORLATOK, HA OTTHON ÉS KÜLTÉREN Végezhet!

A gyakorlatok drámai hatással lehetnek egészségére és jólétére. Segítenek a stressz levezetésében és a pozitív lelkiállapot elérésében.

Allison 12 hetes gyakorlatsort készített, amelyet kifejezetten a pajzsmirigy -problémákkal küzdő nők számára választottak ki. Három különböző nehézségi fokon állnak, így még a leginkább alkalmatlan személy is képes követni.

A gyakorlatok nagyon részletes utasításokat tartalmaznak. Videóban, képekben és szavakban is megtalálhatóak. Biztosan képes leszel rájuk.

Kezdheti kicsiben, egy egyszerű sétával a tömb körül. Az a fontos, hogy elkezdjük.VÉGRE VAN A VÁLASZ, AMIT KERESETT

Meg fogja érteni a pajzsmirigy és a tünetek közötti összefüggést.

Például, hogy a fáradtságnak és az emésztési problémáknak azonos oka van, és az étrend egyszerű megváltoztatása óriási hatással lehet a gyógyulásra.

És miért nem diagnosztizálták eddig, vagy ennyi időbe telt, amíg az orvos rájött.


Képes leszel nyomon követni a haladást

Rendelkezünk egy tünetkövetővel, amely lehetővé teszi a haladás nyomon követését.

Látni fogja, hogy ezek a pozitív változások milyen hatással vannak az egészségére, ha a tünetek súlyosságát 0 -tól 5 -ig terjedő skálán osztályozza.

És így látni fogja, mennyire hatékony ez a program az Ön számára.TANÁCSOKAT TALÁL A BOLDOGABB ÉLETRE

Nagyon hasznos tippeket fog tanulni a tartalmasabb, céltudatosabb élethez, Allison élettapasztalatából.

Nem csak a pajzsmirigy -problémájának megoldása érdekében, hanem azért is, hogy jobb legyen a kapcsolata önmagával és szeretteivel.

Megtanulod az öngondoskodást és az önszeretetet.SZÓVAL MIT MONDASZ?

Készen áll arra, hogy gondoskodjon az egészségéről, elkezdjen pozitív változásokat elérni, és több energiát és vitalitást szerezzen?PROGRAMUNK 3 JÓL LÉTREHOZOTT ORVOSI MEGKÖZELÍTÉSEN alapul:
FUNKCIONÁLIS GYÓGYSZER

HOLISZTIKUS GYÓGYÁSZAT

PSZICHONEUROIMMUNOLÓGIAA funkcionális orvoslás a betegség kiváltó okának azonosítására és kezelésére irányul. Minden tünet vagy differenciáldiagnózis egy lehet a sok közül, amelyek hozzájárulnak az egyén betegségéhez.

A holisztikus orvoslás olyan megközelítés, amelyet az egész személy kezelése jellemez, nem pedig a betegség tüneteit.

A psychoneuroimmunology egy új tanulmányi terület, amely a központi idegrendszer (CNS) és az immunrendszer közötti kölcsönhatásokat vizsgálja.

MIÉRT NEM NAGYON A Hagyományos Orvostudomány?

Ennek oka az, hogy a hagyományos orvoslást úgy tervezték, hogy minden tünetet külön kezeljen. Ha mondjuk emésztési problémákkal megy orvoshoz, akkor csak az emésztési problémákkal kapcsolatos dolgokat vizsgálják és tesztelik. Ha Önnek depressziója és szorongása is van, valószínűleg pszichológushoz küldenek.

MIÉRT MŰKÖDIK A MEGOLDÁSUNK, ÉS EREDMÉNYEI VANNAK?

Ennek az az oka, hogy a testre úgy tekintünk, mint egy lyukas szervezetre, amely egymással kapcsolatban álló, egymással kapcsolatban álló részekből áll. Célunk pedig minden probléma kiváltó okának megszüntetése. Ha megszüntetjük a gyökeret, akkor minden tünetet egy lövéssel oldunk meg.MEGVÁLTOTT MÉG?


Mit veszíthet, ha megpróbálja? Mi van, ha működik?


Visszaadjuk a pénzedet, ha nem tetszik a program!
MI VAN HA... ?


Mi van, ha felírt gyógyszert kapok a pajzsmirigyemre? Ez a program még mindig megfelelő számomra?

Ez a program célja, hogy segítsen javítani az életmódon. Azért készült, hogy segítsen az orvostudomány mellett, nem pedig ellene. Ha gyógyszert szed, folytassa a szedését. Végezze el a programot, és néhány hónap múlva menjen orvoshoz, hogy újra ellenőrizze szintjét. És meglepődve tapasztalhatja, hogy alacsonyabb adagra lesz szüksége, vagy egyáltalán nem lesz szüksége rájuk. Először kérdezze meg kezelőorvosát, ne döntsön egyedül a gyógyszer megváltoztatásáról.Mi van, ha megvásárolom a programot, és nem tetszik?

Ezt a programot azért hoztuk létre, hogy segítsünk más nőknek, akiknek pajzsmirigyproblémáik vannak, hogy helyreállítsák életüket. A visszajelzések alapján tovább szeretnénk fejleszteni. Tehát, ha nem elégedett, mi visszaadjuk a pénzét, nincs kérdés!Mi van, ha megvásárolom a programot, és nem tudom befejezni?

Akkor mindig újra lehet kezdeni. Itt nincs verseny. Néha egyszerűen nem áll készen a változásra. De ha egyszer megpróbálja, az azt jelenti, hogy megvan benned a vágy, hogy valami jót tegyen érted. És máris jó úton halad az egészségesebb, pozitív életmód felé. Tehát várjon, amíg készen áll, és próbálja újra!Mi van, ha elkezdem, és kihagyok egy -két napot?

Az nem probléma. Mindannyian időnként ezt tesszük. Csak folytassa ott, ahol abbahagyta.Mi van, ha mindent jól csinálok, és nem látok javulást?

Ezt a programot sok nőn kipróbáltuk, és szinte mindenki látta a javulás jeleit. A legtöbb nő jelentős javulást látott az energiaszintjén, a testképén és az általános jóléten. Tehát nagy valószínűséggel elképesztő különbséget is látni fog.

Minden nő más és más egészségi állapotban és környezetben van, ezért lehetetlen pontosan megbecsülni a látható javulást.

De biztosak vagyunk abban, hogy az egészséges táplálkozás, néhány egyszerű gyakorlat elvégzése, a lazítás és a pozitív hozzáállás mindenki életét több szempontból is javítja. Biztosan javítani fognak a tieden is.


Szóval, KÉSZ?


Hogy megszabaduljon a pajzsmirigy tüneteitől, amelyek megakadályozták, hogy teljes mértékben élvezze az életét?