Întrebări frecvente


Ai întrebări despre Tirosana?

Verifică aici mai întâi.


Poate Tirosana să stabilească un diagnostic?

Nu. Tirosana este conceput pentru a însoți un diagnostic stabilit de către un medic calificat și autorizat. Tirosana este un instrument care urmărește simptomele pentru a vedea cum ar putea fi ele abordate holistic.

Înainte de a începe orice program de dietă și exerciții fizice, consultă-te cu medicul de familie.


Nu pot termina exercițiile. Ce pot face?

În primul rând, dacă ai încercat exercițiile de la nivelul intermediar sau avansat, va trebui să mergi și să începi cu nivelul pentru începători.

Însă dacă ești deja la nivelul de începători, încearcă să reduci numărul de repetări la jumătate. Păstrează același număr la seturi. Pe măsură ce începi și îți fortifici puterea, adăugă câte o repetare la fiecare set până când ajungi la numărul standard pentru începători.

Activitatea fizică este ca un maraton, nu un sprint. Trebuie să faci atât cât îi stă în putere corpului tău. Corpul tău va deveni mai puternic și rezistența lui se va îmbunătăți. Nu renunța, ține-te de exerciții. Suntem aici alături de tine!


Nu pot slăbi. Este normal?

Una dintre cele mai frecvente lupte ale tulburărilor tiroidiene este fluctuația în greutate. Tirosana nu este conceput pentru a face ca numărul afișat pe cântar să scadă. Ci pentru a te ajuta ca prin stilul de viață, nutriție și schimbările fizice să-ți îmbunătățești funcțiile organismului. Cum este somnul tău? Care este nivelul tău de energie? Care sunt simptomele tale și care este gravitatea lor?

Continuă să utilizezi tabelul de monitorizare a simptomelor! Este posibil să nu vezi imediat o schimbare în greutate, dar poți remarca toate celelalte schimbări bune care încep să se întâmple în corpul tău.


Care este politica de rambursare Tirosana ?

Scopul nostru este de a te ști sănătos și fericit. Dacă finalizezi 4 săptămâni din program și consideri că Tirosana nu este pentru tine, noi îți returnăm complet suma.

Te rugăm să ții cont de faptul că nu putem rambursa suma după 3 luni de la data achiziției inițiale.

Pentru a solicita o rambursare, te rugăm să ne contactezi accesând linkul din josul paginii.