De ce nu încerci

SOLUȚIA NATURALĂ

pentru problemele cu tiroida?

TE SIMȚI OBOSITĂ? COPLEŞITĂ?
FĂRĂ RĂSPUNSURI?

Dacă ai încercat să slăbești și nu ai reușit,
chiar dacă te-ai străduit din răsputeri,

Dacă ai probleme cu digestia,
dereglări hormonale, dureri musculare și articulare,

Dacă ești frustrată de nenumăratele diagnostice
pentru căderea părului și senzația continuă de rece,EȘTI DEPRIMATĂ? NU POȚI SĂ DORMI BINE?

Dacă te-ai săturat să te lupți cu senzația de gândire neclară sau cu depresia
și să nu te poți concentra la ceea ce ai de făcut,

Sau ai fost diagnosticată cu hipotiroidism
sau boala Hashimoto
și ai primit tratament,
dar starea ta tot nu s-a îmbunătățit
EȘTI ÎN LOCUL POTRIVIT!


Și nu ești singură.
Există milioane de femei care se confruntă cu aceeași problemă.

Femei care s-au dus la medic cu o serie de simptome aparent fără legătură între ele și s-au întors cu rețete pentru medicamente, dar fără nicio soluție reală și permanentă.

Femei care au primit diagnostice diferite pentru aceeași problemă!
Consultații peste consultații în care simptomele nu au fost luate în serios și poate chiar au fost puse pe seama imaginației.

Femei care nu înțeleg ce se întâmplă cu corpul lor.

Femei care au fost lăsate de sistemul medical fără niciun răspuns concret.Aceste fotografii au fost făcute la distanță de 6 luni. În dreapta, deși este mai slabă, Allison mânca, de fapt, mai mult și făcea mai puțin sport decât în fotografia din stânga.

UNA DINTRE ACESTE FEMEI ESTE ALLISON

Ca și tine, Allison a observat schimbări în viața ei, în special legate de nivelul de energie și de pofta de viață. Nu putea slăbi, deși ținea diete și făcea sport. Și era și antrenor personal!

S-a dus de mai multe ori la doctor să vadă ce e în neregulă cu ea, dar s-a întors nedumerită și cu diagnostic greșit de fiecare dată!

Dar Allison nu este genul de persoană care renunță ușor! Și-a dorit sănătatea înapoi și a căutat o soluție.

Așadar, s-a hotărât să ia problema în propriile mâini. A început să citească, să se documenteze și să testeze pe ea însăși și pe alte prietene care aveau aceeași problemă informațiile pe care le-a găsit.DUPĂ UN TIMP, A GĂSIT O SOLUȚIE!

Ceva care dădea, în sfârșit, rezultate!
Și totul era atât de natural și de simplu!

Tot ce a trebuit să facă a fost să fie mai conștientă de sănătatea tiroidei ei și să stea departe de mâncăruri și activități care-i fac corpul să declanșeze un răspuns inflamatoriu.

A FOST ATÂT DE ÎNCÂNTATĂ DE REZULTATELE OBȚINUTE,
ÎNCÂT A DECIS SĂ CREEZE TIROSANA!

Văzând ce efect uimitor pot avea niște schimbări simple ale stilului de viață asupra corpului și fericirii ei, a vrut să împartă descoperirile găsite cu alte femei care trec prin aceleași încercări ca și ea.

Fiind antrenor personal, cu experiență în crearea dietelor și în motivarea oamenilor, a fost firesc să creeze un program simplu și ușor de urmărit, care să ajute alte femei să-și regăsească sănătatea, energia și timpul pentru îngrijirea personală.


ȘI TU POȚI AVEA REZULTATE UIMITOARE!


Dacă vei începe programul nostru de 12 săptămâni și îl vei finaliza, vei observa îmbunătățiri majore în starea ta de sănătate, la felul cum arăți și în stilul tău de viață, în general.

Programul este simplu și ușor de parcurs.
Te vom îndruma, pas cu pas.

Exact ca și cum ai avea un antrenor personal special pentru femei cu probleme cu tiroida. Făcut de cineva care te înțelege pe tine și particularitățile tale. Cineva ca tine.
CE SE VA ÎNTÂMPLA DACĂ TE VEI ÎNSCRIE ÎN ACEST PROGRAM DE 12 SĂPTĂMÂNI?


VEI ÎNVĂȚA MODURI SIMPLE ȘI PRACTICE DE A AVEA GRIJĂ DE TINE

Allison a descoperit, după ce s-a documentat mult și din propria ei experiență, că anumite schimbări simple ale stilului de viață pot face minuni pentru funcționarea tiroidei tale.

Asta pentru că stresul la care ești supusă zilnic îți pune corpul într-o stare în care nivelele hormonilor sunt dezechilibrate, ceea ce îți influentează tiroida și starea ta de bine.

Vei invăța cum să-ți faci singură masaj, exerciții foarte simple de yoga și chiar să meditezi, pentru a te ajuta să fii într-o dispoziție mai relaxată și mai optimistă.

Dacă mintea ta se simte bine, atunci și corpului tău îi va merge bine și se va putea vindeca singur.


VEI ÎNVĂȚA REȚETE DELICIOASE ȘI SĂNĂTOASE

Se știe deja că atunci când ai hipotiroidă ar trebui să eviți anumite alimente, pentru că pot declanșa un răspuns inflamator în corpul tău.

Dar asta nu înseamnă că ești obligată să mănânci doar mâncare insipidă, de regim, de-acum înainte!

Vei primi o colecție de rețete care sunt bune pentru tine, dar în același timp plăcut de gătiti și interesante. Nu te îngrijora, sunt accesibile și ușor de făcut.

Făcute pentru femei adevărate, cu vieți adevărate!

EXERCIȚII SIMPLE ȘI AMUZANTE, PE CARE LE POȚI FACE ACASĂ ȘI AFARĂ!

Exercițiile fizice pot avea un efect dramatic asupra sănătății tale și a stării de bine. Te pot ajuta să te eliberezi de stres și să ai o stare de spirit pozitivă.

Allison a pregătit un program de 12 săptămâni de exerciții, alese special pentru femei care au probleme cu tiroida. Sunt organizate pe 3 niveluri diferite de dificultate, astfel încât și cea mai novice dintre noi să-l poată urma.

Exercițiile sunt în format video, ca să fie ușor și rapid de urmărit. Sunt descrise pas cu pas, cu instrucțiuni detaliate și imagini, pentru momentele în care vei avea nevoie să înțelegi cum se execută corect un exercițiu. Cu siguranță vei reuși să le faci.

Începe cu pași mici, cu o simplă plimbare în împrejurimi. Important este să începi!ÎN SFÂRȘIT VEI AVEA RĂSPUNSUL PE CARE L-AI CĂUTAT

Vei înțelege legătura dintre tiroidă și simptomele tale.

De exemplu, oboseala și dereglările digestive au aceeași cauză comună, iar niște schimbări simple în dieta ta pot avea un impact major asupra însănătoșirii tale.

Vei înțelege de ce nu ai primit un diagnostic corect până acum sau de ce a durat atât de mult până când doctorul tău și-a dat seama.


VEI PUTEA SĂ-ȚI MONITORIZEZI PROGRESUL

Am conceput un tabel de monitorizare a simptomelor, pe care-l poți folosi să-ți evaluezi progresul.

Vei fi în măsură să verifici efectul pe care aceste schimbări pozitive le au asupra sănătății tale, dând o notă de la 0 la 5, în funcție de severitatea simptomelor.

Așa vei putea vedea cât de bine a funcționat programul pentru tine.VEI AFLA MICI TRUCURI PENTRU O VIAȚĂ MAI FERICITĂ

Pe lângă rețete și exerciții, vei afla și niște sfaturi venite din propria experiență de viață a lui Allison, care pe ea au ajutat-o să trăiască o viață mai fericită și mai plină de semnificație.

Sunt utile nu doar pentru a-ți îmbunătăți sănătatea tiroidei, dar și pentru a avea o relație mai armonioasă cu cei din jurul tău și cu tine însăți.

Vei învăța că grija față de tine însăți trebuie să fie o prioritate.DECI, CE ZICI?

Ești gata să preiei controlul asupra sănătății tale, să începi să faci schimbări pozitive, și să ai mai multă energie și vitalitate?PROGRAMUL NOSTRU SE BAZEAZĂ PE 3 ABORDĂRI MEDICALE CONSACRATE:
MEDICINA FUNCȚIONALĂ

MEDICINA HOLISTICĂ

PSIHONEUROIMUNOLOGIEMedicina funcțională se axează pe identificarea si rezolvarea cauzei generatoare a unei boli. La boala respectivă, pot contribui mai multe simptome sau diagnostice diferite.

Medicina holistică este o abordare medicală care are în vedere persoana în toată complexitatea ei și nu vizează doar tratarea simptomelor unei boli.

Psihoneuroimunologia este un domeniu nou de studiu al medicinei care analizează interacțiunile sistemului nervos central (SNC) cu sistemul imunitar.

DE CE MEDICINA CONVENȚIONALĂ NU ESTE SUFICIENTĂ?

Medicina convențională este concepută pentru a trata fiecare simptom în mod individual. Să zicem că te duci la medic cu probleme digestive. Vei fi investigată și vei primi tratament doar pentru a rezolva problemele digestive. Dacă ai și depresie și anxietate, probabil că vei fi trimisă la un psiholog.

DE CE SOLUȚIA NOASTĂ VA FUNCȚIONA ȘI VEI VEDEA REZULTATE?

Pentru că înțelegem corpul ca fiind un organism întreg, format din părți interconectate care comunică una cu cealaltă. Și ne propunem să rezolvăm problema de bază, cea care a cauzat celelalte simptome. Dacă eliminăm rădăcina, atunci rezolvăm toate simptomele dintr-o singură lovitură.TE-AI CONVINS?


CE AI DE PIERDUT DACĂ ÎNCERCI?


Dacă programul nu ți se potrivește, noi îți vom returna integral investiția, în cel mai scurt timp.
DAR DACĂ... ?


Dar dacă iau medicamente pentru suplimentarea hormonilor tiroidei? Mai este programul potrivit pentru mine?

Acest program a fost făcut pentru a te ajuta să-ți îmbunătățești stilul de viață. El vine în completarea medicinei tradiționale, nu împotriva ei. Dacă iei medicamente prescrise de doctorul tău, continuă să le iei. Finalizează programul, iar apoi testează-ți nivelul hormonilor tiroidei din nou. S-ar putea să ai surpriza să afli că ai nevoie de o doză mai mică de medicamente sau chiar că nu mai ai nevoie de ele deloc. Nu lua decizia de a renunța la medicamente pe cont propriu! Orice schimbare a medicației trebuie făcută după ce te sfătuiești cu medicul tău.Dar dacă voi cumpăra programul și nu-mi va plăcea?

Am creat acest program pentru a ajuta alte femei care au probleme cu tiroida să-și reia viața lor obișnuită. Îl vom îmbunătăți constant în urma sfaturilor primite de la cliente. Deci, dacă nu ești mulțumită, îți vom retuna banii fără să punem întrebări!Dar dacă cumpăr programul și nu-l voi putea finaliza?

Vei putea să-l începi din nou, oricând dorești. Câteodată pur și simplu nu ești pregătită pentru o schimbare. Dar dacă ai încercat o dată, înseamnă că ai dorința de a face ceva bun pentru tine. Și că ești deja pe calea corectă către un stil de viață mai sănătos și mai pozitiv.Dar dacă încep programul și ratez o zi sau două?

Asta nu e o problemă. Tuturor ni se întâmplă din când în când. Pur și simplu reiei de unde ai rămas și mergi mai departe.Dar dacă urmez programul complet, respect toate recomandările și tot nu văd nicio îmbunătățire?

Noi am testat programul pe mai multe femei și aproape toate au observat îmbunătățiri. Majoritatea au văzut îmbunătățiri asupra nivelului de energie, imaginii corpului lor și a stării de bine. Deci, e o probabilitate mare să vezi si tu o îmbunătățire semnificativă.

Fiecare femeie este unică, cu o stare a sănătății unică și dintr-un mediu unic. Deci este imposibil să estimăm cu precizie îmbunătățirile pe care le vei vedea.

Suntem siguri însă că dacă cineva mănâncă sănătos, face niște exerciții fizice simple și este relaxată și optimistă, își îmbunătățește viața în multe moduri. Cu siguranță și a ta se va îmbunătăți.


AȘADAR, EȘTI PREGĂTITĂ?


Să te eliberezi de simptomele tiroidei care te-au oprit până acum să te bucuri de viață din plin?