Ia-ți înapoi

STRĂLUCIREA!

Resetează-ți natural tiroida cu programul nostru de 12 săptămâni!Ne gândim să te luăm cu noi într-o călătorie.
O călătorie în care vei învăța să ai grijă de corpul și de mintea ta.
Și să ții la distanță simptomele de hipotiroidă, care te-au oprit până acum să ai viața pe care ți-o dorești.
TE SIMȚI PIERDUTĂ ȘI CONFUZĂ? FĂRĂ RĂSPUNSURI?

Dacă ai gândirea neclară, îți lipsește energia, nu te poți concentra, sau te lupți chiar cu depresia,

Dacă ești frustrată de multitudinea de diagnostice diferite pe care le-ai primit pentru simptome precum căderea părului și senzația permanentă de frig,

Dacă nu ai reușit să slăbești chiar dacă te-ai străduit din greu cu diete și exerciții,

Este foarte posibil să ai o problemă cu tiroida.

NU EȘTI SINGURA!

Sănătatea tiroidei este o problemă foarte frecventă în rândul femeilor și este adesea diagnosticată greșit sau ignorată de sistemul medical. Nu este neobișnuit ca o problemă cu tiroida să rămână nedescoperită ani de zile. Acest lucru se întâmplă pentru că medicii sunt obișnuiți să trateze fiecare simptom separat și deseori nu fac legătura dintre ele.

Se știe însă că anumite schimbări simple în stilul de viață, cum ar fi evitarea anumitor alimente și efectuarea exercițiilor fizice, pot îmbunătăți dramatic sănătatea tiroidei și îți pot aduce beneficii mai de durată față de medicamente.

De aceea am creat Tirosana: un program conceput pentru a ajuta femeile din întreaga lume să încorporeze aceste schimbări în viața lor.

FĂ CUNOȘTIINȚĂ CU ALLISON, CREATOAREA ACESTUI PROGRAM!

Ca și tine, s-a confruntat cu o serie de simptome care aparent nu aveau legătură între ele și pe care nu și le putea explica. Nici măcar după mai multe vizite la medic!

S-a dovedit că avea hipotiroidism. Așa că și-a folosit toată experiența pe care a dobândit-o în cariera ei de antrenor personal și nutriționist, pentru a dezvolta un program inovator.

Creat pentru femei reale, cu vieți reale, de o femeie reală.
RĂMÂI CONECTATĂ!


Primește e-mailuri cu sfaturi și informații valoroase!

Lasă-ne adresa de email pentru a primi articole de pe blogul nostru si cele mai noi informații despre sănătatea tiroidei.Grijă

Cunoştinţe

Conexiune